Начало

 

Семена картофи

Семена SUPERIOR

ORO Agri

Капково HIRRO

Галерия

Полезни връзки

Контакти

 

 

 

 

 

 

                        За нас                          Сортове                           Торене  
 

 

      Ние от СЛОВБУЛ СОЛАНУМ ПЛОВДИВ ЕООД се занимаваме със семена картофи от 2003 година. Представляваме за българския пазар сортовата гама на водещите френски и холандски селекционни и семепроизводни компании: GERMICOPA - Франция, DANESPO - Холандия, AGROPLANT - Холандия, S.I.A.C. - Франция.

 

       Предлагаме над 20 сорта, основно за много ранно и ранно производство, с вегетация до 100 дни. Всяка година, на демонстрационни полета, правим собствени проучвания за адаптивността, качествата и продуктивността на нови сортове.

 

       От 2008 година сме официални представители за България на зеленчукови семена на Сръбската фирма SUPERIOR d.o.o. Velika Plana. Работим със семена за пипер и домати, краставици, лук и сладка царевица.

 

       От декември 2014 година сме изключителни представители за България на продуктите на ORO AGRI - Холандия. Продуктите на компанията съдържат патентованата OROWET технология и включват: адюванта Уетцит, почвения подобрител Трансформър, биопестицида Прев-АМ, и набор от течни ЕС Торове.

 

        От март 2017 година ексклузивно ще представяме за България продуктите от агропрограмата на Pestan d.o.o. - Сърбия, а именно лентовия капков маркуч с марка Hirro. От сезон 2017/2018 е предвидено разширяване на производството с мулчиращо фолио, полиетиленови и рашел чували и лейфлат маркучи.

 

Словбул Соланум Пловдив ЕООД е член на:

Асоциация Български Пипер

Българска Асоциация на Производителите на Оранжерийна Продукция