Начало

 

Семена картофи

Семена SUPERIOR

ORO Agri

Капково HIRRO

Мрежи и мулч

Галерия

Полезни връзки

Контакти

 

 

 

 

 

 

                        За нас                          Сортове                           Торене  
 

 

      Ние от СЛОВБУЛ СОЛАНУМ ПЛОВДИВ ЕООД се занимаваме със семена картофи от 2003 година. Представляваме за българския пазар сортовата гама на водещите френски и холандски селекционни и семепроизводни компании: GERMICOPA - Франция, DANESPO - Холандия, AGROPLANT - Холандия, S.I.A.C. - Франция.

 

       Предлагаме над 20 сорта, основно за много ранно и ранно производство, с вегетация до 100 дни. Всяка година, на демонстрационни полета, правим собствени проучвания за адаптивността, качествата и продуктивността на нови сортове.

 

       От 2008 година сме официални представители за България на зеленчукови семена на Сръбската фирма SUPERIOR d.o.o. Velika Plana. Работим със семена за пипер и домати, краставици, лук и сладка царевица.

 

       От декември 2014 година сме изключителни представители за България на продуктите на ORO AGRI - Холандия. Продуктите на компанията съдържат патентованата OROWET технология и включват: адюванта Уетцит, почвения подобрител Трансформър, биопестицида Прев-АМ, и набор от течни ЕС Торове.

 

        От март 2017 година ексклузивно представяме за България продуктите от агропрограмата на Pestan d.o.o. - Сърбия, а именно лентовия капков маркуч с марка Hirro. От пролетта на 2018 започна производството на мулчиращо фолио, засенчващи мрежи и рашел чували с марка Gerovit. За 2019 година се предвижда разширяване на продуктовото портфолио с лейфлат маркучи.

 

Словбул Соланум Пловдив ЕООД е член на:

Асоциация Български Пипер

Българска Асоциация на Производителите на Оранжерийна Продукция