Капково напояване

gerogfit
капково напояване

КАПКОВО НАПОЯВАНЕ С ЛЕНТОВ КАПКОВ МАРКУЧ GIWA

Капковото напояване дава възможност за ефективно поливане, снабдявайки с вода важна част от растението – корена. По този начин се предотвратява задържането на вода върху листата или почвата, което значително намалява изпарението, загубата на водата и риска за развитие на патогени.

Инсталацията и поддръжката на системата отнема малко време. Безшевната конструкция на маркучите гарантира безпроблемната им експлоатация през целия сезон, а прецизно позиционирани емитери осигуряват поливната вода да достигне на точното място!

Когато растенията получат редовно и равномерно напояване, те процъфтяват. Неефективното, плитко поливане може да бъде истински стрес за растенията. Системата за капково напояване насърчава растенията със здрав растеж и устойчивост на болести.

Лентовите маркучи с марка Giwa™ се предлагат в две системи:

Giwadrip ™ е система с плоски капкообразуватели с двустранно разположен филтър, осигуряващ максимална устойчивост на запушване. Емитерите са с най-голямата площ за филтрация на пазара, поставена по цялата дължина на плочката.

Giwatape ™ е система с постоянен лабиринт, осигуряваща висока устойчивост на запушване, по-дълга употреба на системата и рационално използване на водата, превъзходна производителност и еднородност на поливката.

За производството на лентовия маркуч Giwa се използват високотехнологични и прецизни швейцарски машини и първокласен първичен материал и полимери доставени от световно признати производители.

Словбул Соланум Пловдив ЕООД предлага висококачествените фитинги за лентов капков маркуч на унгарската фирма Poliext: