Продукти Oro Agri

ORO AGRI е динамично развиваща се компания, която е основана и започва работа през 2000 година. От създаването си компанията има за цел да разработва, произвежда и разпространява патентовани продукти за селското стопанство на световния пазар. В началото ORO AGRI стартира с един–единствен продукт и се специализира в създаването на средства за растителна защита, които са безопасни за потребителите и околната среда и осигуряват ефективно и без остатъци решение за производителите. Продуктовите категории включват:  БИО пестициди, адюванти, почвени подобрители, биостимуланти и листни торове.

Растителна защита от ново поколение!

Продуктите на ORO AGRI са идеални за употреба при биологично земеделие, програми за интегрирано производство и интегрирано управление на вредителите (IPM). Фокусирани са върху намаляването на остатъците от химикали върху годни за консумация култури. Те имат слабо въздействие върху полезните организми, кратки или никакви интервали преди прибиране на реколтата и повторно третиране. Също така не изискват специални условия за съхранение, лесни са за използване и имат незабавен нок-даун ефект.

Откривателите на портокаловото масло като активно вещесвто

повече от 14 патента и над 30 регистрирани продукта

Грижа към околната среда и хората

Производствени мощности на 4 континента

Регистрираните у нас продукти са:

ПРЕВ-ГОЛД

Инсектицид, Фунгицид и Акарицид
на база портокалово масло

УЕТЦИТ ЕКСТРА

Най-добрата технология на адювантите
за отлично прилепяне, омокряне и проникване

ТРАНСФОРМЪР

Оптимално използване на поливната
вода и дистрибуция на хранителните
вещества

ПРЕВ-ГОЛД

Инсектицид, Фунгицид и Акарицид
на база портокалово масло

УЕТЦИТ ЕКСТРА

Най-добрата технология на адювантите
за отлично прилепяне, омокряне и проникване

ТРАНСФОРМЪР

Оптимално използване на поливната
вода и дистрибуция на хранителните
вещества

Основните им характеристики са:

  • ПРЕВ-ГОЛД инсектицид, фунгицид и акарицид – 3 в 1, базиран на смес от естествено студено пресовано портокалово масло 60г/л. което действа върху много видове вредители и болести, като белокрилки, трипси, въшки, акари, брашнести мани и други.
  • УЕТЦИТ Екстратоп адювант, осигуряващ едновременно отлично покритие, омокряне, проникване и подобрена ефективност на пестицидите чрез патентованите ORONEO® и Trans Phloem ™ технологии.
  • ТРАНСФОРМЪР почвен подобрител и овлажнител, формулиран за подобряване на разпределението, проникването, и задържането на вода в почвата.