Продукти Oro Agri

ОРО АГРИ – РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

ORO AGRI е динамично развиваща се компания, която е основана и започва работа през 2001 година. В началото стартира с един–единствен продукт – адюванта УЕТЦИТ / WETCIT. От създаването си ORO AGRI има за цел да разработва, произвежда и разпространява агрохимически продукти за световния пазар. Мисията им е постоянно да представят на пазара иновативни и екологични решения за растителна защита, които поддържат растителното здраве на културите и водят до повишаване на добивите.

ORO AGRI разполага с лаборатории за формулиране и разработване в Съединените щати, Бразилия, Южна Африка и Европа, за да предостави на производителите навсякъде продукти, които помагат да се защитят техните култури и доходите им.

Портфолиото на фирмата включва: БИО пестициди, адюванти, почвени подобрители, биостимулатори и ЕС торове.

ORO AGRI има значително влияние в световния пазар при производството на продукти за растителна защита и има присъствие в повече от 87 страни и продължава да се разширява….

РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

  • Селективна дистрибуция в повече от 87 страни в световен мащаб.
  • Повече от 2,000+ дилъри или търговци на дребно, които продават продуктите на ORO AGRI по света.
  • 240 служители, разположени в повече от 30 страни.

НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ

  • Екипи за Развойна дейност и Техническа поддръжка, базирани в Южна Африка, Бразилия, САЩ и Европа
  • Лаборатории за Формулация и Развой в Европа, Бразилия, Южна Африка и САЩ
  • Производствени мощности в Южна Африка, Бразилия, САЩ и Португалия

Линията от продукти на ORO AGRI съдържат OROWET® технология, която ги различава от всички налични препарати и адюванти на пазара. OROWET® технологията представлява смес от натурални растителни екстракти и био-разградим омокрителен агент. OROWET® технологията осигурява гъвкава алтернатива на много от предлаганите продукти за растителна защита. OROWET® технологията е патентована в много страни по света.

„Земеделските производители годишно поверяват повече от 15 милиона хектара на третиране с продуктите на ORO AGRI“

Продукти