Продукти Oro Agri

ORO AGRI е динамично развиваща се компания, която е основана и започва работа през 2000 година. От създаването си компанията има за цел да разработва, произвежда и разпространява патентовани продукти за селското стопанство на световния пазар. В началото ORO AGRI стартира с един–единствен продукт и се специализира в създаването на средства за растителна защита, които са безопасни за потребителите и околната среда и осигуряват ефективно и без остатъци решение за производителите. Продуктовите категории включват:  БИО пестициди, адюванти, почвени подобрители, биостимуланти и листни торове.

Растителна защита от ново поколение!

Продуктите на ORO AGRI са идеални за употреба при биологично земеделие, програми за интегрирано производство и интегрирано управление на вредителите (IPM). Фокусирани са върху намаляването на остатъците от химикали върху годни за консумация култури. Те имат слабо въздействие върху полезните организми, кратки или никакви интервали преди прибиране на реколтата и повторно третиране. Също така не изискват специални условия за съхранение, лесни са за използване и имат незабавен нок-даун ефект.

Откривателите на портокаловото масло като активно вещесвто

повече от 14 патента и над 30 регистрирани продукта

Грижа към околната среда и хората

Производствени мощности на 4 континента

Регистрираните у нас продукти са:

Основните им характеристики са:

  • ПРЕВ-ГОЛД инсектицид, фунгицид и акарицид – 3 в 1, базиран на смес от естествено студено пресовано портокалово масло 60г/л. което действа върху много видове вредители и болести, като белокрилки, трипси, въшки, акари, брашнести мани и други.
  • УЕТЦИТ топ адювант, осигуряващ едновременно отлично покритие, омокряне, проникване и подобрена ефективност на пестицидите чрез патентованата Trans Phloem ™ технология.
  • ТРАНСФОРМЪР почвен подобрител и овлажнител, формулиран за подобряване на разпределението, проникването, и задържането на вода в почвата.