ОРО АГРИ – РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

ORO AGRI е динамично развиваща се компания, която е основана и започва работа през 2000 година. От създаването си компанията има за цел да разработва, произвежда и разпространява патентовани продукти за селското стопанство на световния пазар. В началото ORO AGRI стартира с един–единствен продукт и се специализира в създаването на средства за растителна защита, които са безопасни за потребителите и околната среда и осигуряват ефективно и без остатъци решение за производителите. Продуктовите категории включват:  БИО пестициди, адюванти, почвени подобрители, биостимуланти и листни торове.

Продуктите на ORO AGRI са идеални за употреба при биологично земеделие, програми за интегрирано производство и интегрирано управление на вредителите (IPM). Фокусирани са върху намаляването на остатъците от химикали върху годни за консумация култури. Те имат слабо въздействие върху полезните организми, кратки или никакви интервали преди прибиране на реколтата и повторно третиране. Също така не изискват специални условия за съхранение, лесни са за използване и имат незабавен нок-даун ефект.

Регистрираните у нас продукти са:

  • ПРЕВ-ГОЛД инсектицид, фунгицид и акарицид – 3 в 1, базиран на смес от естествено студено пресовано портокалово масло 60г/л. което действа върху много видове вредители и болести, които белокрилки, трипси, въшки, акари, брашнести мани и други.
  • УЕТЦИТ топ адювант, осигуряващ едновременно отлично покритие, омокряне, проникване и подобрена ефективност на пестицидите чрез патентованата Trans Phloem ™ технология.
  • ТРАНСФОРМЪР почвен подобрител и овлажнител, формулиран за подобряване на разпределението, проникването, и задържането на вода в почвата.

ORO AGRI има няколко патентовани технологии:

OROWET® и ORONEO® технологиите включват уникална комбинация от растителни масла, патентовани повърхностно-активни вещества и други съставки, която ги различава от всички налични в препарати и адюванти на пазара.

TransPhloem® технологията, комбинирана с отличните свойства на омокряне и проникване на адювантите на ORO AGRI, ускорява движението на активните съставки и хранителни вещества във флоема на растението, като по този начин засилва действието им.

ORO AGRI разполага с лаборатории за формулиране и разработване в Съединените щати, Бразилия, Южна Африка и Европа, за да предостави на производителите навсякъде продукти, които помагат да се защитят техните култури и доходите им.

РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

  • Селективна дистрибуция в повече от 90 страни в световен мащаб.
  • Повече от 2,000+ дилъри или търговци на дребно, които продават продуктите на ORO AGRI по света.
  • 250 служители, 14 патентовани иновации, повече от 30 регистрирани продукта.

НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ

  • Екипи за Развойна дейност и Техническа поддръжка, базирани в Южна Африка, Бразилия, САЩ и Европа
  • Лаборатории за Формулация и Развой в Европа, Бразилия, Южна Африка и САЩ
  • Производствени мощности в Южна Африка, Бразилия, САЩ и Португалия

ORO AGRI има значително влияние в световния пазар при производството на продукти за растителна защита и има присъствие в повече от 90 страни и продължава да се разширява….

>>>   ORO AGRI е част от групата ROVENSA   <<<

Продукти