БИЙМОР

Biimore е иновативен биостимулант, получен от ферментацията на меласа от захарна тръстика от бактерията Corynebacterium glutamicum.

Biimore е богат на първични и вторични съединения, L-α аминокиселини, витамини и захари, които гарантират ултра-ефективност при изключително ниски дози!

основни предимства

  • Насърчава развитието и уголемяването на плодовете.
  • Повишава качеството на продукцията (размер, форма и Брикс).
  • По-добро качество на реколтата, особено културите за свеж пазар
  • По-голяма обща възвръщаемост и печалба
  • Лесен за употреба – изключително ниски дози на приложение
  • Натурален продукт, идеален за устойчиво земеделие

състав

Общ Азот (N): 5,5 %
Органичен Азот (N): 3,0% w/w
Свободни Амино Киселини: 20,0% w/w
Глутаминова Киселина: 20,0% w/w ​

 

дози на приложение 

Листно приложение (пръскане)
Обща доза: 2,5 – 10 мл/дка на приложение

 

 

Biimore е ултраефективен биостимулант, получен от ферментацията на меласа от захарна тръстика от бактерията Corynebacterium glutamicum. По време на производството на Biimore, в допълнение към нашия уникален бактериален щам и устойчива суровина, ние използваме изключителен производствен процес, специално насочен за селското стопанство.

Biimore е разработен за първи път за динамичния бразилски пазар, който е 3-ият най-важен земеделски производител в света след САЩ и ЕС. Biimore има привелегията да бъде първият биостимулант, регистриран в Бразилия.

Biimore се захранва от уникална комбинация от първични и вторични съединения, която е толкова специфична, че е като пръстов отпечатък. Може да има други продукти на пазара, които изглеждат подобни, но никой от тях няма да възпроизведе уникалната комбинация от първични и вторични съединения, които представляват пръстовия отпечатък на Biimore.
Хининова киселина, пироглутаминова киселина, трехалоза… са сред съединенията, отговорни за ултра-ефективното представяне на Biimore. Това обаче не е всичко, Biimore е богат и на други L-α аминокиселини, витамини и захари.

Какво са пърчините и вторични съединения?

Първични съединения

Организмите или клетките генерират първични съединения за нормален растеж, развитие и възпроизводство. Те изпълняват основни физиологични функции в организма или клетката и са от съществено значение за правилния растеж. Липсата на първично съединение води до загиване на организма или клетката.

Примери: глюкоза, алкохол, глутамат

Вторични съединения

Вторичните съединения се генерират от организми и клетки, но не участват пряко в нормалния растеж, развитие или възпроизводство. Вместо това тяхната функция е да подобрят средата, в която живее организмът. Тези вторични съединения се произвеждат от клетките в малки количества и са трудни за извличане.

Примери: витамини, пигменти, феноли

3 елемента, които правят Biimore толкова уникален

Изключително ефективен биостимулатор

Biimore е ултра-ефективен биостимулант, получен по естествен път, чрез ферментация на меласа от захарна тръстика от един специално избран бактериален щам. Biimore има изключотелно ефективен механизъм на действие, който позволява много ниски дози на приложение. Те варират от 2,5 – 20 мл/дка в зависимост от културата. Ефикасността на свръхниските дози на Biimore е забележителна и резултатите говорят сами за себе си!

Уникален пръстов отпечатък на първични и вторични съединения

Biimore се характеризира с уникална комбинация от първични и вторични компоненти, които са толкова уникални, че са като пръстов отпечатък на продукта. Може да има други продукти на пазара, които изглеждат подобни, но никой от тях няма да повтори точно тази комбинация.

Сред първичните и вторичните компоненти са различни полизахариди и органични киселини, както и аминокиселини, витамини и прости захари, които играят изключително важна роля и правят Biimore ултраефикасен.

Специфичен бактериален щам и изключителен производствен процес

Biimore е резултат от комбинацията от използването на уникален и специално подбран ексклузивен бактериален щам и сложна и устойчива суровина от хранителен произход, получен от меласа от захарна тръстика, в изключителна ферментационна инсталация на Tradecorp. Промяната дори на малка част от този процес ще доведе до различна комбинация от първични и вторични компоненти, променяйки този уникален пръстов отпечатък и Biimore вече няма да бъде Biimore!

Назад