ФИЛГРИЙН УЕЙВ

Чист екстракт от водорасли Ascophyllum nodosum, Phylgreen e добит по устойчив начин, без замърсяване, във водите на Северния Атлантик до Ирландия. A. nodosum е международно признат и научно доказан като най-високият източник на стимулиращи за растенията активатори.

Phylgreen се извлича с помощта на уникалния процес на нежна екстракция, за да се запазят всички активни съставки за максимална бионаличност.

Естествено концентриран с:
полифеноли ; алгинати ; манитол ; аминокиселини и антиоксиданти.

основни предимства

  • Получен благодарение на иновативен метод на студена екстракция на морски водорасли Ascophyllum nodosum, съдържа всички полезни вещества, които имат биостимулиращо действие върху културите. Има много ниско съдържание на натрий (Na), отстранен благодарение на патентованата технологията за екстракция Tradecorp.
  • Детоксикиращото и антиоксидантно действие на полезните вещества във Phylgreen Wave, се засилват при листни приложения в комбинация с ПРЗ и по-специално хербициди, които ще бъдат по-селективни.
  • Продуктът има естествено биостимулиращо действие, като насърчава фотосинтезата и радикалното развитие на културите.
  • Продуктът е съвместим с по-голямата част от продуктите за растителна защита и специалните торове, които обикновено се използват за листни приложения.

състав

Органично вешество: 5,3 % w/w (5,5 % w/v)
Екстракт от водорасли Ascophyllum nodosum: 8% w/w (8.2% w/v)
Манитол: 1,9 g / lt
Органичен въглерод (C) от биологичен произход: 3,7% (38,1 g / lt)
 
Относително тегло – 1л / 1,03кг

дози на приложение 

Листно приложение (пръскане)
Обща доза: 0,15 – 0,3% към работния разтвор 

 

 

Назад